Doe mee

Wij willen een participatieve werking uitbouwen die mee gevormd wordt door onze buurt en ons publiek. Ons vernieuwde gebouw in hartje Molenbeek biedt een publiek toegankelijk onthaal, een groenplein, polyvalente ruimtes en een overdekte hangar. Vanuit deze uitvalsbasis kunnen lokale initiatieven ruimte krijgen om te groeien. Loop eens langs in onze nieuwe stek en ontdek onze Open Space!

Wil je aan de slag gaan als vrijwilliger? Ook dat kan. Ons fenomenale team vrijwilligers is de drijvende kracht achter onze projecten. Wil je graag je handen uit de mouwen steken tijdens concerten, flyeren of fietslessen begeleiden? Dan is VK de plek voor jou. Neem  hieronder een kijkje op onze pagina Vrijwilligers.

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de VK. Ze spelen een cruciale in de dagdagelijkse werking van het centrum. Wil je graag deel uitmaken van een experimenteel gemeenschapscentrum met een brede muziekwerking? Dan is de VK de plek voor jou!
Open space - een plek voor de buurt

Open space - een plek voor de buurt

Open Space is een gezellige ruimte aan het onthaal. Een ruimte voor de buurt. Je kan er gewoon even zitten, werken, samenkomen met enkele mensen. Er is koffie en thee (kleine bijdrage), wat tijdschriften en kranten, een muur met zoekertjes, gratis wifi... Bovendien heeft VK vanaf nu een binnenplaats met tuin. Loop eens langs en ontdek onze Open Space!

OP DE AGENDA

Ben je op zoek naar workshops, lezingen, muziek, yoga of andere activiteiten die op ons programma staan?