Vacature Zakelijk Coördinator

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 1 april 2016 - 04:43

ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (NIVEAU A) – ZAKELIJK COÖRDINATOR

Algemene Directie Cultuur, Jeugd & Sport – Entiteit Gemeenschapscentra
Tewerkstellingsstatuut: Contract bepaalde duur (met eventueel mogelijkheid vast)
Standplaats: GC Nekkersdal, Emile Bockstaellaan 107, 1020 Laken & GC De Vaartkapoen, Schoolstraat 76, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Team Vaartkapoen

Als zakelijk coördinator van gemeenschapscentra De Vaartkapoen vzw (Sint-Jans-Molenbeek) en Nekkersdal vzw, twee van de 22 gemeenschapscentra van Cultuurcentrum Brussel, ben jij degene die alles vlot laat draaien. Je bouwt verder aan het duurzaam zakelijk en financieel management van beide vzw’s. Je werkt het financieel beleid uit: je stroomlijnt processen, stelt een (meer)jarenbegroting op en rapporteert aan de subsidiërende overheden. Op vlak van operationeel management en exploitatie werk je aan optimale processen en een helder beleid rond zaalverhuur en prijszetting. Je ontwikkelt het personeelsbeleid en het veiligheids- en preventiebeleid van de vzw en coördineert processen op vlak van infrastructuur, uitrusting en ICT (Yesplan, deelnemerssoftware). Je werkt in een hecht team in een diverse en dynamische context.

Toelatingsvoorwaarden
Je bent houder van een diploma van het hoger onderwijs van het lange type (master, licentiaat). Affiniteit met het Brussels hoofdstedelijk gewest is een troef.

Ons aanbod
In ruil voor je talent en inzet krijg je:

  • een functie met veel zelfstandigheid en ruime opleidings– en vormingsmogelijkheden
  • een voltijds contract van bepaalde duur tot 31 december 2016.
  • een aantrekkelijk loon en extra voordelen (een gratis MIVB-abonnement, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en gratis woon-werkverkeer.

Iets voor Jou?
De volledige functiebeschrijving vind je in het document onderaan. Indien je nog vragen hebt, kan je steeds terecht bij Linde Smeets, adjunct van de directeur bij de directie Personeel en HRM op het nummer 02 563 05 67 of via linde.smeets@vgc.beReageren kan tot 17 april.

Bijhorende documenten: