Studeren in de VK

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 1 july 2016 - 11:33

Dat samen studeren in de lift zit, is niets nieuws. Collectieve blokplekken schieten als paddenstoelen uit de grond. Br(ik speelt hier al op in sinds 2012. Ook tijdens de tweede zitperiode van dit academiejaar organiseert Br(ik de Study Spaces: rustige ruimten in de hele stad waar studenten samen de examens kunnen trotseren. 

Logo Brik

Voor het eerst kan je ook terecht in de VK. Van 8 tot 31 augustus kan je bij ons in een rustige omgeving samen met anderen komen studeren van maandag tot vrijdag, telkens van 9u tot 17uWe voorzien gratis koffie, thee en water en 2 rustige ruimtes waar plaats is voor 40 personen. Daarnaast is er een ook een aparte ontspanningsruimte waar je even kan pauzeren of eten zonder de anderen te storen. Er is uiteraard ook wifi.

Deze zomereditie zetten ook Muntpunt, Study Space VGC Jacqmain, gemeenschapscentra de Kriekelaar, de Kroon, Elzenhof, Heembeek-Mutsaart, Op-Weule, Ten Noey en bibliotheken Joske en Sans Souci de koffie opnieuw klaar voor blokkende studenten tijdens hun tweede zit. 

Wil je meer info over locaties en openingsuren? Kijk dan even op de website van Br(ik of via het event ‘Br(ik Study Spaces’ op Facebook.