Finale Street Talent

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 5 april 2016 - 02:00

Op zaterdag 9 april organiseert Urban Compagny de finaleronde van de 3de editie van Street TalentIn deze ultieme ronde tonen de geselecteerde kandidaten hun show aan het grote publiek en worden ze beoordeeld door ervaren jury’s.

 

Flyer finale street talent

Brusselse jongeren komen vaak negatief in de media. Brussel zit echter vol talent. Daarom organiseert Urban Compagny een talentenjacht: Street Talent.

Urban Compagny wil aan zoveel mogelijk jongeren een podium geven om hun talent te tonen. In februari 2016 vond de voorronde van Street Talent plaats. Ongeacht met welk talent de jongeren kwamen, iedereen was welkom. De 11 beste kandidaten werden uitgenodigd om deel te nemen aan de finaleronde. De finalisten vormen een bonte mix van dansers, zangers, slammers, rappers, beatboxers, street-workouters en artistieke voetbalspelers.
Urban Compagny is er van overtuigd dat er in Brussel nog zeer veel onontgonnen talent is dat onvoldoende de kans heeft gekregen om zich te tonen. Met deze talentenjacht wil Urban Compagny het verloren zien gaan van Brussels talent tegengaan.

Urban Compagny is een feitelijke vereniging van 4 Brusselse jongeren die actief zijn in het Brusselse jeugdwerk. De 4 jongeren komen zelf van ‘the street’ en weten dus hoe ze de jongeren kunnen bereiken. Met dit initiatief wil Street Talent jongeren stimuleren om een engagement op te nemen in hun omgeving en bij te dragen aan een positieve beeldvorming over de Brusselse jeugd.

Praktisch
Deuren: 17h00
Start: 17h15
Inkom: 2€  (Al het inkomgeld gaat naar een goed doel.)
Waar: De Vaartkapoen

Verantwoordelijke
Nabil Fallah  

Street Talent Facebook