Charmilla Chaud

Tijdens de lockdown zocht het VK team naar verschillende manieren om toch actief te blijven en jonge talenten te blijven ondersteunen. Charmilla Chaud is vanuit dat idee en die nood ontstaan.

Charmilla is een Mediterraanse saus, een soort ratatouille die op een heerlijke manier verschillende verse ingrediënten mixt. We volgden voor dit project hetzelfde recept: lokale artiesten, die je een smaakvol moment zullen doen beleven!

Met Charmilla Chaud wil de VK opkomende artiesten een kans geven door hen een traject aan te bieden en voor de eerste keer op het podium te staan. Charmilla Chaud moet de springplank zijn om daaruit verder te groeien. Zo voorzien we bijvoorbeeld een coach die de muzikanten helpt op vlak van podiumtechnieken en hen zo voorbereidt op hun vuurdoop.

Om dit project te valoriseren en toch iets te kunnen presenteren ondanks de maatregelen, besloten we te presenteren via online streaming. De video's werden vervolgens ook door artiesten gebruikt als promo materiaal. Voor de toekomst willen we toch graag naar een concept waarbij we ook publiek kunnen uitnodigen om dit gerecht te ontdekken.

Ter plekke of om mee te nemen, kom proeven van onze Charmilla Chaud!