Hersamenstelling Algemene Vergadering

Publicatiedatum: 
Woensdag, 13 maart 2019 - 02:44

Voor het einde van 2019 wordt de Algemene vergadering en de Raad van Bestuur van GC De Vaartkapoen op vraag van de VGC opnieuw samengesteld. Op de algemene vergadering van maandag 25 maart 2019 kiezen we deze nieuwe samenstelling, die in principe 6 jaar geldig is.

Kortom het ideale moment om nieuwe organisaties en individuen aan te trekken die onze Algemene Vergadering willen versterken en een ideaal reflectiemoment voor bestaande leden om hun lidmaatschap te evalueren en al dan niet te bestendigen.

Goesting?

Heb jij of heeft jouw vereniging zin om samen met andere verenigingen, organisaties en individuen te werken aan een boeiend gemeenschapscentrum en een bruisend Molenbeek? Wordt dan zeker lid bij ons.

Als lid van de algemene vergadering geef je 1 tot 2 keer per jaar feedback op de werking van ons gemeenschapscentrum.

Denk je graag nog intenser mee over de koers van ons gemeenschapscentrum? Dan kan je als lid je ook kandidaat stellen voor de Raad van bestuur. Iedereen is welkom.  Als bestuurslid geef je advies en formuleer je noden vanuit de brede lokale gemeenschap. Jouw mening, expertise en ideeën versterken ons team en dagen ons uit.

Je kan lid worden als ?

Feitelijke verenigingen en vzw’s: burgerinitiatieven, ouderverenigingen, verenigingen rond sociaal-cultureel werk, jeugd, sport, amateurkunsten, senioren, leefmilieu, etnisch-culturele minderheden, enzovoort. Daarnaast kun je ook als privépersoon aansluiten, omdat je geïnteresseerd bent in het (culturele) leven in onze gemeente of jouw specifieke expertise graag inzet.

Praktisch?

• Om lid te worden kan je het aanvraagformulier invullen (zie hieronder) dat we ten laatste verwachten op donderdag 21 maart. Je kan je inschrijven als
     o Privépersoon
     o Lid van een vereniging erkend en/of gesubsidieerd door VGC.
     o Lid van een vereniging die NIET erkend en/ of gesubsidieerd wordt door de VGC.
• Wie al lid is moet zijn lidmaatschap bevestigen en het formulier invullen voor donderdag 21 maart per post of per mail via hannelore.schurgers@vgc.be
• De officiële hersamenstelling van de Algemene vergadering van GC De Vaartkapoen is gepland op 25 maart 2019
• Meer info bij onze centrumverantwoordelijke Walter Salender: 02 413 04 30 of walter.salender@vgc.be

Bijhorende documenten: