De Vaartkapoen Mei-Juni 2016

Date de sortie: 
04/27/2016
Sujet: 
De Vaartkapoen Mei-Juni 2016

Vanaf nu gaat De Vaartkapoen digitaal. Je kan ons tweemaandelijks krantje hier online lezen. Het krantje bestaat nog steeds in zijn oude vorm, op papier, maar we versturen het niet langer naar een uitgebreide lijst contacten. Je kan ons papieren krantje nog steeds vinden in een van de vele verdeelpunten in Molenbeek en omgeving.

Ontvang je De Vaartkapoen toch nog graag per post in je bus? Stuur ons dan een mail of meld het even aan ons onthaal op 02 413 04 10.  

De lente breekt aan en De Vaartkapoen komt naar buiten. De hele maand mei staan we op het Gemeenteplein in Molenbeek, met een prachtige kiosk voor het Molem ma Belle Festival. Deze editie van De Vaartkapoen staat dan ook in het teken van Molem ma Belle. 

Molem ma Belle, dat is een project voor en door Molenbekenaars. De hele maand zetten we lokaal talent en leuke initiatieven in de kijker. Iedereen kan langskomen en meedoen aan workshops, Café Quartier pop up, creatief bezig zijn met recyclagematerialen, tekenen en schilderen, koken, ... Of kom gewoon gezellig een glas drinken aan onze kiosk of naar een concert of film kijken.

Het programma vind je op onze site en op facebook.

Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer in De Vaartkapoen in mei en juni. Ontdek er alles over in ons krantje!

Publicatie bestel formulier