Vrijwilligers

Wil je graag deel uitmaken van een experimenteel gemeenschapscentrum met een brede muziekwerking? Dan is de VK de plek voor jou! Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de VK. Ze spelen een cruciale in de dagdagelijkse werking van het centrum. 

JETONS EN TICKETS

Als algemene vrijwilliger draag je je steentje bij tijdens de concerten. Je scant tickets aan het onthaal of verkoopt drankjetons. In ruil voor je inzet krijg je een vrijwilligersvergoeding. 

HORECA EN EVENT 

Als algemene vrijwilliger help je een handje tijdens concerten of andere activiteiten. Zo kan je tijdens een optreden tappen of het kookteam vervoegen en achter de kookpotten kruipen. Ook voor andere activiteiten zoals workshops of cursussen kan je ingeschakeld worden. 

FLYERAARS

Ben je een muziekliefhebber pur sang, maar meestal platzak? Flyeren voor de VK is dé oplossing. Als flyeraar ga je naar een concert in een andere zaal en flyer je voor één van de concerten in de VK. In ruil krijg je een ticket voor het desbetreffende concert - dat waar je gaat flyeren.

FOTOGRAFEN

De VK heeft een aantal vaste huisfotografen, toch zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Heb jij een hart voor fotografie en muziek? Bij de VK kan je je je creativiteit de vrije loop laten. 

Heb je wat vrije tijd die je graag wil spenderen in een dynamische omgeving? Heb je zin om samen met ons je schouders onder de VK te zetten? Stuur een mailtje naar devaartkapoen@vgc.be en je hoort snel van ons terug.