Gezond & ecologisch koken | Workshop

19.2.2020

Gezond & ecologisch koken | Workshop

Gezond en milieubewust kokkerellen en eten is vaak lastig. Tijdens deze workshop deelt voedingsdeskundige Kamar Takkal de kneepjes van het vak met je.

Hoe werkt onze spijsvertering nu precies? Wat zijn goede vetten, eiwitten, koolhydraten? Waarom wil stoppen met vettig eten maar niet lukken? Tijdens deze workshop vind je een antwoord op al je vragen!

09:30 Onthaal met koffie en thee
09:45 Presentatie door voedingsdeskundige Kamar Takkal
11:00 Q&A
12:00 Broodjeslunch gecombineerd met een aanbod boeken over gezonde voeding, vegetarisch koken, zero waste koken enzovoort. Heb je zelf inspirerende boeken thuis, neem ze gerust mee!

Algemene informatie

Wanneer: 

19.2.2020
van 9:30 tot 12:00

Waar: 

Bibliotheek espace 27
boulevard 48
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Thema: 
Voeding en horeca, Educatief
Leervorm: 
Workshop
Taalniveau Nederlands: 
Opgelet!

Onthaal: Manchesterstraat 13-15
devaartkapoen@vgc.be
02 413 04 10

Extra info: 

Workshop in Frans en Nederlands Adres: Bibliotheek espace 27

Prijs: 

Gratis

Gezond & ecologisch koken | Workshop

Prijs

Gratis

Inschrijven via

GC De Vaartkapoen
tel 02 413 04 10
devaartkapoen@vgc.be

Waar

Bibliotheek espace 27
boulevard 48
1080 Sint-Jans-Molenbeek