COVID-19 Update

UPDATE: 25.10.2020

Nieuwe maatregelen voor Brussel betekent nieuwe maatregelen voor de VK.

Door de huidige omstandigheden moeten we alle publieke evenementen annuleren. In samenspraak met de VGC bekijken we het verdere verloop van workshops en ateliers, meer info hierover volgt snel.
Gelukkig blijven we wel fysiek geopend, elke weekdag van 08:30 tot 17:00 beantwoorden we al je vragen, telefoontjes en mailtjes. Contacteer ons via devaartkapoen@vgc.be of 02 413 04 10.

Blijf intussen je handen wassen, je mondmaskers dragen en blijf alsjeblieft in je kot wanneer je ziektesymptomen vertoont.

UPDATE: 31.03.2020

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19-virus, zal De VK sluiten tot en met 30 april. 

Door het beperken van fysiek contact kunnen we doen wat we kunnen om de verspreiding van het virus in te perken, niet alleen voor uw gezondheid maar ook voor degenen die het meest kwetsbaar zijn. Alle evenementen worden geannuleerd of uitgesteld.

UPDATE: 13.03.2020

Om jullie te beschermen en de verspreiding van COVID-19 in te perken, sluiten we de deuren tot en met 30 april. We volgen de situatie op de voet op en houden jullie op de hoogte over eventuele verschuivingen en/of annulaties.

Reedsgekochte tickets blijven geldig voor nieuwe data. Tickets van geannuleerde concerten worden zo snel mogelijk terugbetaald. We blijven de situatie nauwlettend opvolgen en houden jullie op de hoogte van verdere veranderingen en maatregelen die we nemen. Hou onze Facebook-pagina ook in het oog.