Amplified

vk amplified

Molenbeek loopt over van talent. Kleine en grote talenten, vol enthousiasme en met een grote openheid voor input en uitwisseling. Maar vaak ontbreekt het juiste kader om tot uitwisseling te komen, om hun talenten verder te ontwikkelen. Veel te weinig talenten vinden uiteindelijk hun weg naar de professionele artistieke wereld.

Met laagdrempelige oefenmomenten, coaching en professioneel materiaal biedt De Vaartkapoen een ruimte om hieraan tegemoet te komen.

Waaruit bestaat Amplified:

  • Jam Femme: een safe space voor vrouwelijke muzikanten om te oefenen. Je speelt samen met vrouwelijke muzikanten waarmee je nog nooit hebt samengespeeld, je benadert muziek maken op een andere manier, je krijgt de mogelijkheid om eens 'zot' te doen.
  • DJette - basics & masterclasses: het kleine zusje van Jam Femme, een plek waar een vrouwelijke DJ je leert draaien. Enkel voor vrouwen, zowel beginners als gevorderden. 
  • Open Mic: kom mee teksten brengen, improviseren, rappen en freestylen begeleidt door de juiste beats.
  • Open Floor: een oefenplek of urban workspace voor dansers, breakers, beatmakers, acrobaten en slammers. Laat je inspireren door je peers voor nog vettere sets! 
  • Electro Live Jam: beatmakers ontmoeten Live muzikanten. Computers jammen met instrumenten.