VK BUZZE #1

11.3.2020

VK BUZZE #1

VK BUZZE is all about buzze geven. Met dit nieuwe concept creëert VK vaartkapoen een podium voor Brussels talent, van elk denkbaar genre. Tijdens de eerste editie dompelt De VK in een sausje van groovy indie, funky pop en psychedelische dub.

Sea (Peoples) is een Brussels indie kwartet. Ze blenden melodische lagen, grooves en lyrics in hun, voorlopige drie, EP's.

M.CHUZI is swahilli voor saus. De jonge Brusselse bende veroverde op korte tijd heel wat Brusselse podia. M. Chuzi dwaalt van psychedelische dub naar dansbare afrobeat.

Indigo Mango is het geesteskind van drummer en leadzanger Jordan Dressen die het strakke ritme van Anderson Paak combineert met de diepe baritonstem van Rag’n’Bone Man. Indigo Mango ontpopt zich tot een eclectische funkpopband die van dansbare optredens zijn handelsmerk maakt. Energie is de rode draad. Op 3 jaar tijd wordt Indigo Mango talk of the town in het Brusselse nachtleven en bouwt met meer dan 200 (!) concerten, waaronder AB Club en Botanique, aan een straffe live reputatie.

Algemene informatie

Thema: 
Folk en wereldmuziek, Podium
In het kader van: 
Concerts
Wanneer: 

11.3.2020
van 20:00 tot 23:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen vzw
Manchesterstraat 15
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Extra info: 

Gratis

Prijs: 

Gratis

VK BUZZE #1

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Vaartkapoen
tel 02 413 04 10
devaartkapoen@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen vzw
Manchesterstraat 15
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Bereikbaarheid

metrolijn 1 en 5, bus 89; halte Graaf van Vlaanderen
metrolijn 2 en 6; halte Ribaucourt
nachtbus N15, N16 en N17; halte Zwarte Vijvers