Susobrino EP release

13.2.2020

Susobrino’s EP is een ode aan zijn gitaar leraar in Castilla La Mancha. Hij opende Pandora's box en introduceerde Susobrino in een wereld van klassiek en traditionele gitaar. Als van kinds af werd Susobrino gemotiveerd om niet op te geven en te blijven schrijven. Zijn nieuwste ontdekking en inspiratie is de Boliviaanse muzikant en schilder Alfredo Dominguez. Susobrino's gitaarspel wordt beïnvloed door Dominguez composities en motiveren hem om traditionele gitaar stukken te blijven schrijven.

Mambele is Brussels based en gekend om mensen op de dansvloer te krijgen door verschillende genres te blenden. Zijn unieke en typerende signature valt te horen op albums van onder andere Juicy en Zwangere Guy. Mambele is een meester achter de turntables, van 70's en 80's disco funk en soul tot smooth hip hop met een vleugje house, garage en UK broken beat.

KVRTrio, het fenomenale Belgisch-Nederlandse jazz trio met Lander Gyselinck (drums), Niels Broos (keys) en Dries Laheye (bass). Het trio heeft zijn wortels in de meest prominente jazz bands van het moment: STUFF., beraadsgeslagen en BRZZVLL. Verwacht u aan een jam tussen moderne jazz en elektronische muziek.

DTM Funk is een curator eerste klas. Hij is continu op zoek naar de beste sounds en creëert mixes and sets om u tegen te zeggen. In zijn hometown, Antwerpen, is hij een trendsetter als promotor. Zijn 'ding': het nieuwe mixen met het oude, en elke keer weer het publiek doen los gaan met rhythm breaks.

Algemene informatie

Thema: 
Folk en wereldmuziek, Podium
In het kader van: 
Concerts
Wanneer: 

13.2.2020
vanaf 20:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen vzw
Manchesterstraat 15
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Extra info: 
Prijs: 

€ 5

Prijs

€ 5

Reservatie

GC De Vaartkapoen
tel 02 413 04 10
devaartkapoen@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Vaartkapoen vzw
Manchesterstraat 15
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Bereikbaarheid

metrolijn 1 en 5, bus 89; halte Graaf van Vlaanderen
metrolijn 2 en 6; halte Ribaucourt
nachtbus N15, N16 en N17; halte Zwarte Vijvers