VACATURE SOCIAAL-CULTUREEL MEDEWERKER (vervangingscontract)

Undefined

Onze fantastische collega Greet, trekt er even tussen uit om baby nr. 2 op de wereld te zetten en veel liefde te geven. Wij zijn dus op zoek naar haar vervanger/vervangster van januari tot en met mei 2018! 

De Vaartkapoen, of kortweg VK, is niet alleen een muziekclub, maar ook een experimenteel gemeenschapscentrum in hartje Molenbeek. We steunen op vijf pijlers: muziek (podium & talentontwikkeling), cultuurparticipatie, educatie, maatschappij en vrijwilligers. In 2021 openen we deuren van De Nieuwe VK, waar zowel concertzaal als atelier- en leslokalen een grondige facelift krijgen. Daarnaast geeft het co-creatieproject VK Yallah samen met de buurt, de nieuwe tuin, groene as, nieuwe labo-hangar en het nieuw ontmoetingscafé vorm. Vanaf september 2019 worden we twee seizoenen lang nomadisch en verspreiden we ons over de stad. Eens terug open, profileert De VK zich als één huis met een straffe meervoudige Molenbeekse/Brusselse identiteit.

Meer informatie over de vacature vind je hier: http://www.vgc.be/sites/www.vgc.be/files/vacature/20171027_deskundige_scw_de_vk.pdf

Reageren kan tot en met 26 november en hiervoor stuur je ons je cv en motivatiebrief via e-mail: jobs.vgc@vgc.be, met als onderwerp ‘Deskundige – SCW’. 

 

 

 

Reageren tot: 
Zondag, 26 november 2017