Vacature medewerker productie en animatie (startbaan)

Nu dat onze huidige startbaner Najat doorgroeit naar een vaste indiensttreding, zijn we op zoek naar haar vervangster/vervanger… Ben jij jonger dan 25 jaar? Ben je op zoek naar dé ideale eerste werkervaring in een tof team en een interessante werkomgeving? Lees dan zeker verder!

De Vaartkapoen, of kortweg VK, is niet alleen een muziekclub, maar ook een experimenteel gemeenschapscentrum in hartje Molenbeek. We steunen op vijf pijlers: muziek (podium & talentontwikkeling), cultuurparticipatie, educatie, maatschappij en vrijwilligers. In 2021 openen we deuren van De Nieuwe VK, waar zowel concertzaal als atelier- en leslokalen een grondige facelift krijgen. Daarnaast geeft het co-creatieproject VK Yallah samen met de buurt, de nieuwe tuin, groene as, nieuwe labo-hangar en het nieuw ontmoetingscafé vorm. Vanaf september 2019 worden we twee seizoenen lang nomadisch en verspreiden we ons over de stad. Eens terug open, profileert De VK zich als één huis met een straffe meervoudige Molenbeekse/Brusselse identiteit.

Wat houdt deze job in?

VK zoekt een enthousiaste nieuwe collega die mee de productie en animatie van activiteiten in het gemeenschapscentrum ondersteunt. Als medewerker organiseer je samen met je collega’s uiteenlopende activiteiten, zoals onder andere het straatfestival Molem Ma Belle, wijkcafé Café Quartier en ons jaarlijks nieuwjaarsfeest. Je denkt mee na over de planning en helpt bij de organisatie: bestellen en klaarzetten van materiaal, vrijwilligers aanspreken en inplannen, flyeren in de buurt en bewoners warm maken voor de activiteiten, enzovoort.

Bovendien vloeit je enthousiasme over in je werk als animator waar je met deelnemersgroepen mee op uitstap gaat: een voormiddag in het museum, een avonddebat, een toffe fietstocht, noem maar op!

Competenties/verwachtingen?

·         Je behaalde minstens een diploma hoger secundair onderwijs.

·         Je bent vlot in de omgang en legt graag contacten met anderen.

·         Je bent een organisationele duizendpoot.

·         Je hebt interesse in de sociaal-culturele sector.

·         Sociale en culturele diversiteit schrikt je niet af – integendeel – je vindt dat net heel fijn!

·         Je heb voldoende kennis van informatica: basis Word, Excel, outlook of minstens een ander e-mailprogramma.

·         Rijbewijs is een pluspunt.

·         Kennis Frans is een groot pluspunt!

·         Je bent afkomstig uit Molenbeek, je woont in Molenbeek of je vindt dat Molenbeek een uitdagende gemeente is.

Aanwervingsvoorwaarden?

Om in aanmerking te komen voor een startbaanovereenkomst, mag je MAXIMUM 6 maanden ingeschreven zijn bij Actiris, moet je basiskennis Nederlands hebben en jonger zijn dan 25 jaar.

Ons aanbod?

Een boeiende en uitdagende functie in een huis dat in volle ontwikkeling is en voor interessante uitdagingen en opportuniteiten staat. Een voltijdse startbaanovereenkomst van één jaar met mogelijkheid tot vaste indiensttreding. Verloning volgens baremaschaal P.C. 329 (niveau C), maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer, ruime vormingsmogelijkheden en 35 vakantiedagen op jaarbasis (vte).

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief ten laatste op zondag 26 november met referentienummer 552213, je naam en je rijksregisternummer naar jobs.vgc@vgc.be.

Je kandidatuur zal door YOUTH GUARANTEE onderzocht worden. Kom je in aanmerking voor deze startbaanovereenkomst, dan zal je uitgenodigd worden bij YOUTH GUARANTEE voor een persoonlijk gesprek., nadien kom je op gesprek bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel.

Heb je nog vragen in verband met het project YOUTH GUARANTEE? Contacteer Marc Van Lint via mvanlintcv@actiris.be.

Heb je vragen in verband met de job zelf, neem dan contact op met Yannick Bochem: yannick.bochem@vgc.be, T. 02. 413 04 10, M. 0476 83 07 45. 

Undefined
Standplaats: 
Reageren tot: 
Zondag, 26 november 2017