Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 41

Pages

Forumtheater tegen geweld
1.12.2015
12 vrouwen van Caleidoscoop en Citizenne spelen onder begeleiding van Har Tortike scènes gebaseerd op eigen ervaringen rond geweld. In het kader van de week van de gelijke kansen, georganiseerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ze spelen op verschillende locaties in Brussel (Vrouwenhuis, Muntpunt, Café Avenida en GC Essegem)
GC De Vaartkapoen
Sint-Jans-Molenbeek
Podium
Café Quartier: volkskeuken + docu (Brussel Helpt)
1.12.2015
In Molenbeek kan je op elke hoek van de straat wel iets te eten vinden, maar zelden is het gezond. Elke eerste dinsdag van de maand brengt Café Quartier daar verandering in >> Supergezond en ALTIJD vegetarisch! 5 euro (volwassene), 2 euro (kinderen). De opbrengst van deze volkskeuken gaat naar Minor Ndako, ihkv Brussel Helpt.
GC De Vaartkapoen
Sint-Jans-Molenbeek
Ontmoeting
Vrouwentheater tegen geweld
1.12.2015
12 vrouwen van De Vaartkapoen en Citizenne spelen theater tegen geweld. Tijdens de scènes mag je tussenkomen, graag zelfs!
GC Essegem
Jette
Podium
Fanfakids XL: MiXit on tour
5.12.2015
MiXiT on tour’ is een samenwerking tussen MET-X, Mâäk en De Vaartkapoen. De Fanfakids staan er centraal. Dit drummende en energieke stel ongeregeld bestaat intussen 15 jaar en hiervoor brengen ze een EP uit. Het wordt een Fanfakids XL avond met gastoptredens van onder meer FabotastiX uit Leuven, de Fanfakleuters en ook optredens van de Gnawafanfare Remork & Karkaba. Na dit jonge geweld uit Molenb
GC De Vaartkapoen
Sint-Jans-Molenbeek
Podium
Solan & Ludwig (film 6+)
7.12.2015
Authentieke stop-motion animatie: de brutale eend Solan en lieve engel Ludwig wonen in een klein Noors dorpje, waar met Kerst normaal een dik pak sneeuw ligt. Maar dit jaar laat de sneeuw op zich wachten. Uitvinder Reodor besluit daarom een superkrachtig sneeuwkanon te maken. Een journalist van de krant wil graag een record hoeveelheid sneeuw, dat is immers pas nieuws en dan zullen meer mensen zij
GC De Vaartkapoen
Sint-Jans-Molenbeek
Podium

Pages